top of page
Coumans Juristen 263.jpg
  • Foto van schrijverCoumans Juristen

JURIDISCHE CHECKLIST BEDRIJVEN

Heeft uw bedrijf op onderdelen juridische aandacht nodig? Download en bekijk de juridische checklist!


Juridische Checklist Bedrijven Coumans Juristen 2023
.pdf
Download PDF • 569KB

Bijgevoegd treft u een juridische checklist met vragen en aanbevelingen aan.


Op deze wijze krijgt uw bedrijf meer inzicht in de vraag of uw bedrijf op onderdelen juridische aandacht nodig heeft.


Ondernemen is risico’s nemen. We proberen voor u deze risico’s beheersbaar te maken en hebben in deze checklist door middel van vragen en aanbevelingen een aantal juridische aandachtspunten voor uw bedrijf op een rijtje gezet.


Wij verlenen u een gebruiksrecht op deze checklist. U mag deze checklist tevens verspreiden, maar uitsluitend in ongewijzigde vorm en met vermelding van de gegevens van Coumans Juristen. Alle overige rechten worden voorbehouden.


Wij hebben deze checklist met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De onderwerpen, vragen en aanbevelingen in deze checklist geven slechts algemene informatie, pretenderen niet volledig te zijn en bevatten geen juridisch advies op maat. Coumans Juristen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie. De informatie in deze checklist is immers bedoeld ter algemene informatie en strekt niet ter vervanging van juridisch advies in een concrete situatie. De disclaimer www.coumansjuristen.nl/disclaimer is tevens van toepassing.


Neem gerust contact met ons op via coumans@coumansjuristen.nl of tel: 06 123 18 244Comentarios


bottom of page